O cale mai naturala pentru a practica stomatologia

Căldura, vibrațiile și presiunea sunt cauzele primare ale durerii asociate cu utilizarea burghiului dentar tradițional. Deoarece tăierea țesuturilor atât dure și moi (dinții și gingiile) cu Waterlase nu generează căldură, vibrații sau presiune, multe proceduri dentare pot fi realizate aproape fără durere, cu mai puține radiografii si in cele mai multe cazuri fara anestezie, deci o umflare redusa post interventii, iar nevoia de medicatie scade drastic.

Precizie ridicata

Folosind laserul Waterlase pot fi eliminate cariilor smalțul dinților (cea mai grea substanță din organism), tesutul osos si guma cu precizie lasand in acelasi timp zonele înconjurătoare neafectate. Acest lucru conservă structura dintelui prețios cu care v-ati nascut, ajutându-vă pentru a menține dintii naturali mai mult!

Trauma redusă

Burghile de mare viteză poate provoca fisuri și fracturi în dinți, care conduc în cele din urmă la viitoarele probleme dentare. Waterlase reduce deteriorarea porțiunilor sănătoase ale dintelui și minimizează trauma.

Sângerăre si Umflarea reduse

Datorită acțiunii sale de tăiere conservatoare, Waterlase efectuează mai multe proceduri pe țesuturi moi (guma) cu puțin sau deloc sângerare și umflare post-op redusa.

Vizite rare la dentist

Din moment ce de multe ori nu mai e nevoie de radiografii sau anestezie, folosind laserul Waterlase, se pot efectua proceduri în toate zonele gurii într-o singură vizită.Astfel veti fi scutit de viziti suplimentare.

Versalitate

Waterlase este extrem de versatil. Laserul poate fi utilizat pentru o gamă largă de proceduri pe țesuturi dure și moi. De la îndepărtarea cariilor, pregatirea cavitatii bucale, obturatii, proceduri chirurgicale osoase si multe altele.