Full Face Recovery

Principiul inovator al recuperării totale

Full Face Recovery este un concept unic, pornit din pasiune pentru îmbinarea perfectă dintre funcționalitate și estetică.

👨‍⚕️ Dr. Emanuel Anti, chirurg maxilo-facial, a creat acest concept unic ce se axează pe o recuperare totală.💯 Astfel, pacienții care au suferit de edentație mult timp au nevoie de mai mult decât implanturi dentare pentru a-și recăpăta estetica naturală și încrederea în sine. ✅

➡️ Lipsa tonusului pielii și musculaturii, asimetriile faciale și contururile afectate de patologii pot fi remediate, oferindu-i pacientului atât funcționalitate cât și estetică, ambele importante în contextul recuperării totale.

FFR se concentrează pe fiecare parte a feței, de la structura osoasă și până la tegument, pentru a obține un rezultat final armonios, echilibrat.

La Clinica Dent Design vei descoperi că funcționalitatea și estetica sunt mai accesibile decât credeai!

Full Face Recovery este un
concept unic, pornit din pasiune

Am studiat foarte mult atât în facultate și în rezidențiat, cât și la cursuri internaționale. Am experiență de peste 10 ani în spitale private și de stat, unde am văzut numeroși pacienți: de la cele mai simple cazuri la unele extrem de complexe. În urma tratamentelor efectuate cu succes, mi-am dat seama că îmi doresc mai mult decât chirurgia cu singurul scop de îndepărtare a problemelor. Era nevoie de un concept nou!

Încă din perioada rezidențiatului, dorința și pasiunea pentru estetică au început să se facă simțite. Chiar și profesorii au observat timpul petrecut pentru o sutură mică, și dorința de a oferi nu doar tratament, ci și recuperare frumoasă, cu cicatrici cât mai puțin vizibile.

Am acumulat de-a lungul carierei experiență în chirurgie maxilo-facială, chirurgie ortognatică și estetică facială. Am colaborat, în cadrul echipei medicale, cu medic stomatolog, ortodontist, dermatolog, kinetoterapeut și tehnician dentar, astfel încât am înțeles conceptul de recuperare ca pe un ansamblu.

Am contopit toate beneficiile specializărilor menționate mai sus într-un concept unic:
Full Face Recovery.

Echipa Dent Design

Echipa noastră de medici sunt calificați să ofere o experiență personalizată într-un mediu de îngrijire confortabil, pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri. Utilizand cele mai noi tehnologii și tratamente medicale, personalul nostru se angajează să ofere servicii convenabile și valoroase pentru a răspunde nevoilor dvs.