implant-dentar-bacau

Implant Dentar cu Laser

Ce înseamnă un implant dentar?

Implantul dentar este singura metodă de înlocuire a dintelui care redă peste 95% din caracteristicile dintelui înlocuit! Dacă aveți probleme cu dantura sau suferiți de lipsa unuia sau mai multor dinți, trebuie să știți că implantul dentar este cea mai eficientă soluție pentru o dantură nouă, sănătoasă și estetică!

Cele mai raspandite implanturi dentare sunt cele din titan, care se integreaza perfect in maxilar, datorita fenomenului de osteointegrare.

Cat costa un implant dentar?

O controversa a pacientilor este legata de cat costa un implant . Multi pacienti se feresc de acest tip de interventie din cauza informatiilor eronate despre cost. Costul acestei operatii porneste de la 350 EURO  si reflecta materialul din care este construit implantul, personalizarea lucrarii in cel mai mic detaliu, productia implantului, sterilizarea implantului si tehnica chirurgicala folosita.

Care sunt beneficiile implantului dentar in clinica DENT DESIGN?

Implantul este realizat de un SPECIALIST in Chirurgie Oro Maxilo Faciala, folosind materiale de ultima generatie si Laserul WATERLASER (vezi avantaje)

Implantul dentar devine imediat compatibil cu organismul dumneavoastră:

  • Este un substitut pentru rădăcină dintelui și se fixează imediat în structura osoasă
  • Redă toate funcțiile dintelui înlocuit
  • Este estetic și nu se diferențiază de ceilalți dinți
  • Puteți mânca imediat după tratament
  • Vă bucurați de o perioadă mare de garanție, în funcție de soluția de împlântare pe care v-o recomandă specialiștii DENT DESIGN.

Care e rata de succes pentru implanturile dentare?

În clinica DENT DESIGN, rata de succes este de 98,6% datorită experienței specialiștilor noștri, în special pentru pacienții care beneficiază de tratamentul nostru complet de la început!

Cine poate să apeleze la implant dentar?

Orice persoană care suferă de probleme ale danturii, are dinți bolnavi sau lipsă, sau pur și simplu își dorește refacerea danturii din punct de vedere estetic. Implanturile pot fi singulare sau multiple, în funcție de soluția recomandată de specialiștii DENT DESIGN.

DOCTORI

MEDICI SPECIALISTI IN IMPLANT DENTAR